Auditori AXA

L'Auditori i Centre de Convencions AXA forma part de L'illa Diagonal, un gran complex ubicat a la principal artèria barcelonina el qual, entre altres molts serveis, integra també un magnífic centre comercial, un pàrquing i un parc públic.

Les comunicacions urbanes són excel·lents i l'accés tant des de l'estació de Sants, com des de l'aeroport i les rondes és molt ràpid. El disseny d'avantguarda i la qualitat de l'obra dels arquitectes Rafael Moneo i Manuel Solà, de reconegut prestigi internacional, imprimeix caràcter en cada detall de l'edifici, tant exterior com interior, i fa de L'illa un patrimoni emblemàtic de la ciutat.

L'Auditori AXA consta d'un avançat equipament tecnològic que li dona gran polivalència i flexibilitat. Els nivells de qualitat de les seves prestacions, climatització, megafonia, il·luminació, projecció, acústica, escollits minuciosament, el posicionen com un espai únic a la ciutat per a la celebració de congressos.

Té un aforament per a 597 persones, còmodament assegudes, a platea (302) i amfiteatre (295), amb una òptima visió de l'escenari. També disposa de 4 places reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

Com arribar-hi:

Auditori i Centre de Convencions AXA
Av. Diagonal, 547, 08029 Barcelona

Com arribar-hi