Destinació Barcelona

Barcelona té una llarga tradició en organització de fires i congressos, una experiència que compta amb la celebració a la capital catalana de dues exposicions universals que han impulsat de manera decisiva el seu desenvolupament més recent.

La seva designació com a seu dels Jocs Olímpics de 1992 va iniciar una transformació en el teixit urbà que ha transcendit més enllà de l'esdeveniment esportiu i que va generar la contínua aparició d'equipaments i infraestructures que reforcen la imatge d'una Barcelona innovadora, avantguardista i, alhora, hospitalària, oberta i integradora.

La ciutat té excel·lents comunicacions aèries amb la gran majoria de ciutats espanyoles i també amb les capitals europees, així com importants rutes intercontinentals. A més, l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat es troba a només 15 minuts de la ciutat.

Igualment, la ciutat compta amb connexions ferroviàries directes amb grans destinacions, com ara París, o el tren d'alta velocitat (AVE) que connecta Barcelona i Madrid en només 2h30m. L’estació central és Barcelona-Sants i la xarxa de trens de rodalies us permetrà viatjar des de Barcelona a qualsevol punt de Catalunya.

x

AEROPUERTO / SANTS

x

Barcelona té la mida ideal, ni massa gran, ni massa petita, la qual cosa facilita accedir fàcilment als llocs més interessants, ja sigui pedalant per la seva extensa xarxa de carril bici, tot passejant o en transport públic. I és que a Barcelona, tot queda a prop!

TRANSPORTE PUBLICO

x

Pel clima, per la gastronomia, però sobretot pel caràcter, a Barcelona s’entén perfectament el veritable significat de la paraula "Mediterrani". El seu esperit cosmopolita i dinàmic es respira a l'aire i es viu als seus barris. Endinsa’t en els seus carrers o gaudeix del sol i el mar en cinc quilòmetres de platja mediterrània que delimiten la ciutat.

x

PLAYAS

Més de 2000 anys d'història, i quina història! Vestigis romans, tresors gòtics o sorpreses renaixentistes et sortiran al pas en molts dels racons de la ciutat. Passejar per Barcelona és un autèntic viatge en el temps.

Picasso, Miró, Dalí, Gaudí, Tàpies... ells van pertànyer a l'avantguarda mundial i el seu laboratori particular fou Barcelona. Aquesta febre creativa i inquietud pròpia dels catalans, segueix avui latent a la ciutat i es reflecteix en els edificis, les exposicions, el disseny i l'art que trobaràs als llocs més insospitats.